Gašper Predanič

Gašper Predanič o sebi:

Že kot majhen deček, nisem utegnil biti pri miru. Bil sem vse povsod. Na kolesu, smučkah, gozdu, hribih, drevesih, v blatu, umazan, suh, premočen, nagajiv, igriv, hiter, vzdržljiv. Vse od naštetega mi še vedno služi. Saj gibanja, ki vsakemu razumem pomen od nas, dodaja kakovost v njegovo življenje.

Sedaj, ko sem malce večji, nisem čisto nič drugačen. Enakost gre iskati zgolj v dejstvu, da sledim zastavljenim ciljev, obožujem smiselno delo in posledično doseganje pravih rezultatov. Sledim motu, da ni treba iskati izgovorov, temveč je treba narediti zgolj prvi, običajno najtežji korak, ki se na koncu vedno obrestuje!

Kot trener sodelujem tako s popolnimi začetniki in osebami s poškodbami kot z vrhunskimi ter rekreativnimi športniki, zlasti pa s tistimi, ki želijo s kakovostnim in celostnim pristopom sodelovanja narediti korak v smeri boljšega psihofizičnega počutja, dviga telesnih sposobnosti ter posledično kakovostnejšega življenja.

Upati slediti svojim sanjam je dosežek, ki prekaša vse ostale.

 

Gašper Predanič pri svojih podvigih uporablja očala Cébé Session o katerih pravi:

Fokus je v življenju zelo pomemben. Brez njega velikokrat zgrešimo cilj. Z očali Cébé Session je fokus vedno jasno viden 😉

Povezave

Galerija